Güç seninle olsun
Hoş gördüm sende hoş geldin.ışıklar kapandığın da kimse için seçenek kalmayacak , skywalker demiş olsaa wuuu olurde laf ebesi deyince falan filan fdhhdhe
hoş geldin @RumuZNeyimE
hem de pek cömertHoş gördüm sende hoş geldin.
Işıklar hiç kapanmıyor biz çok zenginiz hep açık tutuyoruz.
Hoş gördüm sende hoş geldin.Hoş geldiniz.
Bir taraf sınırlarla dolu bir tarafta canın mı sıkıldı git koca bir gezegen yok et.aydınlık taraf çok kuralcı yok öle olmaz yok böle olmaz yok senin kılıcın neden yeşil de benimki mavi falan da filan
karanlık taraf öyle mi ucu bucağı yok ne istersen yap cennet gibi bir yer
Ben daha genç cıtırım malum 16 yaşında iş hayatına pardon ne iş hayatı amalelik yapınca böyle olduSevgili emekli büyüğümüz hoş geldiniz, biz mezarda emekli oluruz belkim![]()
Hoş gördüm sende Hoş geldinHoş geldin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.