Kredi çekerken ki önemli yazıların boyutu.stalkla ulaşamıycam bilgi olmadı .s.s
Çok mutsuzum şu an, balığım ölmüşKredi çekerken ki önemli yazıların boyutu.
Kör oldumm
Basin sag olsun canımÇok mutsuzum şu an, balığım ölmüş(((
Eğer instagramdan kaçirdiysan WhatsApp ta gör ordan kaçirdiysan diğer yerden gör gör gör
Yemek yedim gör
Gezdim gör
Öpüştüm gör
Çok mutluyum gör
Ben tam bir gerizekalıyım gör
Çok mutsuzum şu an, balığım ölmüş(((
Ayy bazen hayırlara vesile oluyor demek stalkBen aynada kendimle uğraşırken yoruluyorum
İnsanlar nası üşenmiyor
Arkadaşım flörtünün evli olduğunu bulmuştu böyle stalkerlık işiyle
Ben aynada kendimle uğraşırken yoruluyorum
İnsanlar nası üşenmiyor
Arkadaşım flörtünün evli olduğunu bulmuştu böyle stalkerlık işiyle
siz doğuştan mı iticisiniz yoksa sonradan kendi çabalarınızla mı böyle oldunuz ?Yani şimdi bize ne senin balığından değil mi😁😂
Ayy bazen hayırlara vesile oluyor demek stalk
evli insan hic mi esiyle foto atmaz? bunu bulmak icin stalk mi yapmak lazim![]()
Ayy verilmiş sadaka mi desek bakılmış stalk mi desek varmiş Bir şeylerinizAy evet ya şokkk olmuştuk
Atmamıştı ya bu dönemde face instagram popüleritesindeydi kıza soyadını farklı söylemişti maili de adı ve eşinin adıydı ceylandı hatta hiç unutmam soyadım ceylan demişti sjsjjs e mail adresindeki ismini facede aratıp o kızın profil fotoğrafında çocuğunun da olduğunu görmüştü
Vallahi ben şok geçirmiştim ;d
Ayy verilmiş sadaka mi desek bakılmış stalk mi desek varmiş Bir şeyleriniz
Eee hiçbir şey yapmadın o aşk orada bitti yaniAskerde bi olaya gitmiştik eski muhtar ile yeni muhtar arasında sorun çıkmış sanırım eski muhtarın ifadesini almak için karakola getirecektik gittik muhtarın kızı da oradaydı kız bana ağlıyor babama ne yapacaksınız falan diye... dedim ya sakin ol sadece ifadesini alacaklar falan kızı sakinleştirmeye çalışıyorum ama bi yandan da o kadar hoşlandım ki.................... neyse gittik aldık adamın ifadesini hemen adamın adını facebookta arattım buldum oradan beğenilerden kızına baktım buldum ama ne mesaj atmaya ne bir şey yapmaya totom yemedi askerliğim bitmezdi terslese kız... Zirve bu olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.