Squid Game'in Üçüncü Sezonundan Yeni Fragman Geldi: Düğüm Çözülüyor mu?

Cherry

Elmas Üye
Netflix, 2021 yılında hayatımıza giren kült dizisi Squid Game'in final sezonu için yeni bir fragman yayımladı. Yayımlanan fragman, son bölümde neler yaşanacağına ufak bir bakış atmamızı sağlıyor.

Dünyanın en popüler çevrim içi dizi ve film platformu Netflix'in kült dizisi Squid Game'den yeni bir hamle geldi. Şirket, yaklaşmakta olan üçüncü sezon için yeni bir fragman yayımladı. Yayımlanan fragman, final yapacak Squid Game'in son sezonunda neler yaşanacağına dair bir bakış atmamızı sağlıyor.

2021 yılında hayatımıza giren ve o yıllardan beri çok önemli bir hayran kitlesi kazanan Squid Game, ikinci sezon için tam 3 yıl bekletti. Ancak üçüncü ve final sezonu için böyle bir durum yaşanmayacak. Yeni fragmanı yayımlanan Squid Game'in üçüncü sezonu, 27 Haziran'da seyirci ile buluşacak.

Üçüncü sezonda neler olacak?​

Squid Game üçüncü sezon

-SPOİLER İÇERİR- Squid Game'in ikinci sezonunda ortalık çok karışmıştı. Seong Gi-hun, oyun ekibini ortadan kaldırmak için diğer oyuncularlar harekete geçmiş ancak tam anlamıyla başarılı olamamıştı. Üçüncü sezonda tüm düğümlerin çözüldüğünü göreceğiz. Ayrıca bu sezonun önceki sezonlardan çok daha kanlı geçeceğini belirtelim.
Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve siz değerli okurlarımızı Squid Game'in üçüncü sezonu için yayımlanan fragman ile yalnız bırakalım. Fragmanı izledikten sonra yorumlarınızı ve spekülasyonlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Squid Game'in üçüncü sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz​

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Daha ben ikiyi izlemedim tadı olacağını düşünmüyorum. Önyargılarım izin vermiyor

ZeL

İkinci sezon bomboştu üçte muhtemelen öyle olur.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
spo yerim diye tam okuyamadım korkumdan. sezon finali belli mi ? biriktiriyorum izlemedim çünkü. bi oturuşta hepsini izlemek istiyorum çünkü.
@Cherry

Cherry

Elmas Üye

alcatraz

🍻
Elmas Üye
diyor ve ben bekliyorum : )
Cansuyla izliorum ben : ) basindan beri : )
ben şeyi sevmiyorum. 1 sezon izliyorsun 2 yıl sonra devamı geliyor. sonra 1 yıl daha bekletiyorlar filan ya. onu sevmiyorum. final yapmasını beklemek cok sıkıcı geliyor :D 2. sezondan memnun musun ?

Cherry

Elmas Üye
belki daha baska olabilirdi ama ; ) degisik bi sekilde o da güzel gecti : ) en azindan adrenalini güzel tutturdu.

Siyah

Bronz Üye
2.sezon genel olarak beğenilmemiş ama bence gayet iyiydi. 3.sezon ile çok uzatmadan final yapmaları da iyi olmuş. Çıkar çıkmaz izleyeceğiz.(:

Es1967

Altın Üye
Bu netflixte de yeni sezon çekilene kadar eski bölümleri unutuyorsub

Üst Alt