Spider-Man 3'ün çekimleri tamamlandı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,322
Çözümler
4
Tepki puanı
12,910
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın

Spider-Man 3'ün çekimleri tamamlandı...​



Marvel Sinematik Evreni'nde geçen Spider-Man serisinin üçüncü filmi olan Spider-Man: No Way Home'un çekimlerinin tamamlandığı açıklandı.


Disney ve Sony'nin ortaklaşa hazırladığı başrolünde Tom Holland'ın olduğu Spider-Man serisinin yeni filmi Spider-Man 3'ün çekimleri bitti ve setten bir fotoğraf paylaşıldı.

Hem geçtiğimiz günlerde Tom Holland hem de filmin dublör koordinatörü George Cottle, geçtiğimiz saatlerde filmin çekimlerinin bittiğini duyurdu. Ayrıca çekimlerin bitmesi şerefine de Jacob Batalon, Zendaya ve Tom Holland'ın yer aldığı bir görsel paylaşıldı. Görsele baktığımızda ise yine Spider-Man'in bir dövüşten çıktığını görebiliyoruz. Haberin girişindeki görsel bahsi geçen görsel.Bu film ile birlikte Tom Holland'ın Spider-Man için olan sözleşmesi bitiyor. Tom Holland devam etmek istediğini belirtmişti ve büyük bir ihtimalle Disney de sözleşmeyi yenileyecek.Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.
 
Üst Alt