Bune kız büyü mü 🤣🤣🤣
Yaptın mı hakkaten yeme bizi
bu saatte kapalıdır büyücülerRamazandan sonra, büyülere devam etmekteyiz djsjsj
Yok dersem kahrolayim. Benimki az cilveli olsun. Yanına da ketçap mayonez lütfen
bkz yaptırmaya çok gitmiş kişibu saatte kapalıdır büyücüler
neden ben falcı kaldım ya
Oyunda KEKOLAR GELMESİN mümkün mü efendimBen yardımcı olayım? Büyü konusu neydi hanımefendi?
maalesef online işlemlerde büyü yapamamaktayız.Oyunda KEKOLAR GELMESİN mümkün mü efendim
bildiğim tarotçu var benim bi gün gideriz asdjakAhaha siz bide oyunmu oynuyorsunuz bizsizzz sizi sizii djjsjsjs
Ömmm evet tarot marot ürkütüyo benide hdjs
maalesef online işlemlerde büyü yapamamaktayız.
lütfen başka bişi isteyin.
bildiğim tarotçu var benim bi gün gideriz asdjak
ben şey cevap vereceksin sandımmaalesef online işlemlerde büyü yapamamaktayız.
lütfen başka bişi isteyin.
bildiğim tarotçu var benim bi gün gideriz asdjak
mr çekmişler laksdlsadkben şey cevap vereceksin sandım
O oyunculara büyü işlemiyor lkmdfg
ayıp ettin kuzum. ayarlarız sen gel adkjaskdCiddimi? Djdjdj sende de yok yokben de istiyommm
La oğlum adceler zaten kan ağlıyor her maç adc isteyen var mı yazıyorlar lkdmfg yazık lanmr çekmişler laksdlsadk
adc'lere yapabiliriz ama aksdjasd
yoo yazık değil. oynamayackalar ki bufflansınLa oğlum adceler zaten kan ağlıyor her maç adc isteyen var mı yazıyorlar lkdmfg yazık lan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.