Kilosu 150 tlden peynir aldım bugün.. indirimde çok şükür![]()
Birde böyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor...
FAZLA PEYNİR KİLO YAPAR
PEYNİRDE AŞIRIYA KAÇMAK KALP HASTALIKLARINI TETİKLER
FAZLA PEYNİR MİDENİZİ DE BOZAR
İçkiye bahaneleri vardı..sigaraya da vardı.. bahane bulamayınca üretiyorlar...
View: https://www.instagram.com/p/ClyHFIwNE9m/
Gerçekleri şöyle bırakıyorum.
Ben çok severim peynir et aramam da peynir ararım.Sanki millet bulup yiyebiliyor da Bi de aşirisi demişler ya fjxjxj
Ben de severim ama daha yöresel peynirler fazla kokmayanındanBen çok severim peynir et aramam da peynir ararım.
Aslında sepet peyniri çok güzel evde denemiştim tam ben bunu yaparım falan derken sütçü amca beni zehirledi 🥲😅😅😅Ben de severim ama daha yöresel peynirler fazla kokmayanından
Damağimiz her şeyin orijinalini özlüyorAslında sepet peyniri çok güzel evde denemiştim tam ben bunu yaparım falan derken sütçü amca beni zehirledi 🥲😅😅😅
Örgü peynir çok güzel böyle köylük yerlerde yapılanlardan(atölyeden hallice bir yer) almıştı bizimkiler bir ara buzluğa atmıştık.. ay onlar ne güzeldi 🥲
Hazır yoğurt bile olsa süzüyorum ben tam kurutmuyorum süzme yoğurt yapıyorum reçelle çok güzel gidiyor..hazır süzme yoğurtları çok süzüyorlar ekşi oluyor.🥲
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.