nasıl bi fantazin var yaaBen de kaptan gemide kalan diğer bütün kadınlarla alem yapıcak sandim bu muydu ya
nasıl bi fantazin var yaaBen de kaptan gemide kalan diğer bütün kadınlarla alem yapıcak sandim bu muydu ya
Yabmaaa yabmaaaya son ana kadar spordan sonra borcam tencerede bi mısır patlatiim diyordum .s.s
patlıyo muymuş hakkaten, deneyimlemem lazım benim bunu ama tencereyi patlatmadan![]()
annem süt falan kaynatıp yoğurt mayalamıştı onlarda. ben de yapiim diye verdiYabmaaa yabmaaa
Bi gaflet anında yaparsın da camlar nereye şeapar belli olmaz
Hadi hiç yara almasan da kim temizlicek ya
Chopper olduğunu biliyorum evet. One Piece az biraz izledim, denk gelince çok tatlı bulduğum için paylaşmak istedim. 😅😅One piece izledin mi?
Yoksa video denk mi geldi.
Chopper in sesi bu sinirlensede iltifat edilince çok utandığı için 🤣🤣🤣🤣 buglu sinirleniyor.
Chopper en sevdiğim anime karakteri profil fotoğrafımdan anlaşıldığı üzere eğlendim valla teşekkür. 🤣🤣Chopper olduğunu biliyorum evet. One Piece az biraz izledim, denk gelince çok tatlı bulduğum için paylaşmak istedim. 😅😅
Rica ederim 😁 ne hoş 🤗Chopper en sevdiğim anime karakteri profil fotoğrafımdan anlaşıldığı üzere eğlendim valla teşekkür. 🤣🤣
İzlerken fenalaşıyorsun. Sonra daha da fenalaşıyorsun bezi görünce kayış koptu.bu makinenin günahları bence affedilmeli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.