Ahahahahaha kahkaha attım buna :d
Ahahahahaha kahkaha attım buna :d
Nunu hanımın attığı el bombasından bi ürkmedim değil ahah .))))Ahahahahaha kahkaha attım buna :d
Gerçi evet ben sohbetten farkına varamadım 😂Nunu hanımın attığı el bombasından bi ürkmedim değil ahah .))))
Sizin burcunuz ne 🤗Nunu hanımın attığı el bombasından bi ürkmedim değil ahah .))))
İhale bana kaldı.Gerçi evet ben sohbetten farkına varamadım 😂
Yani aslında öyleyizİhale bana kaldı.
Sinirlenmediğimde pamuk şekeri gibi insanım.![]()
Aniden sinirlenen insanlara el bombası benzetmesi yapılır ama napıym.Yani aslında öyleyizgerçi bende biraz gıcıklık var ama idare eder seviyede 🤣
Sonuç olarak ortada bir el bombası var
Doğru benzetme ama forumdakileri korkutmamak lazım 😛Aniden sinirlenen insanlara el bombası benzetmesi yapılır ama napıym.
Bende gıcıklık falan da yok.Sinirlenince benim günümde ziyan oluyor diye çaba sarfederim kötü hiç bir cümle kullanmamak için.
Bu yeni nesil kulak kuyruk da takıyor anime olmak için 🙄Kızcağızın suratına nolmuş gı anime karakteri gibi boyanmış.Yeni nesil beni ürkütüyor he![]()
haykırdımBu yeni nesil kulak kuyruk da takıyor anime olmak için 🙄
Babam erkek kardeşime biraz insan olun insanlığa özenin derdi fkxnxnxx
Bunlari görse ne der acaba fjdj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.