biz seni kabullendik kanks. al gitsin boşver hayat 1 günlük o da bugünlükYaaa pisleşmeyin yaa .s.s 6 kare sütlü çikolata yedim diye hala uyumadım bak ve tekrar acıktım zaten(((((
Bana çok zayıfsın diyenlere hep ben kilo alırsam veremem derdim, insanın kendini bilmesi ne hoş(((
Yumurta haşlıyorum kahvaltı yapıcam. Ah hayat nelere kadirsin…….biz seni kabullendik kanks. al gitsin boşver hayat 1 günlük o da bugünlük![]()
akşama iskender ısmarlıyım boşver yumurtayıYumurta haşlıyorum kahvaltı yapıcam. Ah hayat nelere kadirsin…….
Teşekkürler kanks, diyetteyim .s.s dün gece fazlaca bozdum ama benim bi diyetim var. Umarım diyetisyenim kızmaz, iyi niyetini de suistimal ettik kadının tanıdık diye .s.s 🚬akşama iskender ısmarlıyım boşver yumurtayı![]()
diyetisyenden diyetisyene ayar.... assss sonnraaaaTeşekkürler kanks, diyetteyim .s.s dün gece fazlaca bozdum ama benim bi diyetim var. Umarım diyetisyenim kızmaz, iyi niyetini de suistimal ettik kadının tanıdık diye .s.s 🚬
Biz bu işe geçen pazartesi başlamadık…..diyetisyenden diyetisyene ayar.... assss sonnraaaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.