Nobody

Teknik Admin
boydan dememiş, hayret :honk:
Bence boy'dan istenmeli.
Çüküsü bikeresinde internetten bir hanım bireyle tanışmıştım. sohbet, muhabbet. Arada fotolaşıyoruz ama sürekli yüz fotosu atıyor. İş yerinde ki kızlara gösteriyorum. Kızlardan biri bir gün dedi; cemal bu biraz kilolu olmasın? sürekli yüz fotografı atyor. Bilmem dedim bende geçiştirdim. Neyse bir gün fenerin maçına gitmeye karar verdik. Hazırlandık ettik kız son gün gelemem dediydi :honk:

Ondan mütevellit boydan foto şart arkadaşlar :honk:

Son düzenleme:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bence boy'dan istenmeli.
Çüküsü bikeresinde internetten bir hanım bireyle tanışmıştım. sohbet, muhabbet. Arada fotolaşıyoruz ama sürekli yüz fotosu atıyor. İş yerinde ki kızlara gösteriyorum. Kızlardan biri bir gün dedi; cemala bu biraz kilolu olmasın? sürekli yüz fotografı atyor. Bilmem dedim bende geçiştirdim. Neyse bir gün fenerin maçına gitmeye karar verdik. Hazırlandık ettik kız son gün gelemem dediydi :honk:

Ondan mütevellit boydan foto şart arkadaşlar :honk:
yani kız şişman mıymış :honk:
ya o fotoğraf gösterme şeysi erkeklerde de mi varmış, ben sadece bizkızlar yapıyoruz sanıyordummm :dyg:
ayy holy ya sende de ne hikayeler vardır, paylaşsana bizle böle :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Güzel bişi yapti adını bilmiyorum

Örgü şekli cezbetti beni
Hayaller kokoreç hayatlar börek deyip aç karnımı doyurdum ben de .s.s şekeri bıraktığımdan beri doymadığımı fark ettim, bağımlılık böyle bişey arkadaşlar .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Hayaller kokoreç hayatlar börek deyip aç karnımı doyurdum ben de .s.s şekeri bıraktığımdan beri doymadığımı fark ettim, bağımlılık böyle bişey arkadaşlar .s.s
Ben de yemek videoları izleye izleye açlik sinirimi çok aşmişim acika acika izliyorum

Aslında problemim hiç açlik hissetmiyorum ben :( sonra birden güm diye çöküyorum

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ben de yemek videoları izleye izleye açlik sinirimi çok aşmişim acika acika izliyorum

Aslında problemim hiç açlik hissetmiyorum ben :( sonra birden güm diye çöküyorum
tek seferde fazla yeme yedikçe doymama, nerede görsem tanırım 🚬

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
tek seferde fazla yeme yedikçe doymama, nerede görsem tanırım 🚬
Yoo yoo fazla yiyemiyorum çünkü afedersin kusma problemim var kendimi dolduramam fazla

Ama direncim çok çok düşerse eğer çikolata tatlı vs bişiler yediğim halde düzelmesi zaman aliyor

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yoo yoo fazla yiyemiyorum çünkü afedersin kusma problemim var kendimi dolduramam fazla

Ama direncim çok çok düşerse eğer çikolata tatlı vs bişiler yediğim halde düzelmesi zaman aliyor
kenke ben de dolduramasam .s.s kara delik resmen midem :honk: bazen diyorum bir midem var yanında 9 tane daha var :honk:

Üst Alt