Bugün annemle abimle konuşuyorduk. Annem konuştu, yemekleri saydı. Ben de ellerimi açıp zikir çekmeye çalışıyordum. O sırada annem e tekrar sordum, ne yemek vardı? Tavuk mu diye? Annem kızdı, kaç defa söyleyeceğim, tavuk yok, kuzu var diye. Abim de olaya atıldı' Bence Emir'in duymama problemi var, sonra muhabbetin devamında ben dedim ki: Allah'a şükür kulaklarım sapsağlam duyuyorum. Ki gerçekten duyuyorum yalan değil sadece bazen kulaklarım tıkanabiliyor. Sonra dedim: Beni zorla doktora götürmeye amma meraklısınız dedim. Annem pazar günü dedi işte saçların dökülüyor. Doktora git. Bunu söyleyince, annem tekrardan olaya atladı. Dedi: Sen Peygamberimiz S. A.. v. 'i seviyor musun? Ben bir şeyler daha dedim. Sonra annem dedi, sen peygamberine değer verirdin, peygamberin tedavi olun diye buyuruyor dedi. Ben dedim evet seviyorum da doktora gitmek istemiyorum dedim. Ben dedim evde tedavi oluyorum zaten, evde Bıttım sabun kullanıyorum dedim. Abim dedi: Sizin tedaviniz dedi, tedavi değil ki dedi. Öyle tedavi mı olur? Kusura bakmayın dedi. Sonra annem dedi: Tamam, kardeşin bu konuları istemiyor. Konuşmayalım dedi. Sonra abim dedi: Senin yirmilik dişlerin çıktı mı? Dedi, ben de bilmiyorum, dikkat etmedim dedim. Ondan sonra annem dedi ki, bu konuyu seninle konuşmuştuk. Yirmilik çıksa da çıkmasa da zararı yok demiştim. Muhabbetin devamında işte bana şey denilki: Hasta olduğunda da gitme dedi. Madem bu kadar doktorları sevmiyorsun. Sonra en sonunda ben dedim ki: Ben bir rahatsızlığım var, doktora gitmem gerek diyene kadar doktoru ima eden muhabbetler açmayın dedim. Konu kapandı sonra.
Zaten babam doğru mu söyledi bilmiyorum. Annemle babamın arasıda limonî. Ama dedi ki babam: Senin saçların iyi dedi. Sebamed iyi gelmedi ama Bıttım saçlarını toparladı dedi. Moral olsun diye söylemiyorum dedi.
Ben ise niye gitmek istemiyorum? Eğer baktırtırılacaksa, bütün vücüda baktırtılmalı. Çoğunlukla hasta diye hissediyorum. Başım ağrıyor, bazen başım dönüyor. Hep uyumak istiyorum. Dinlenmiş kalkamıyorum. Gidersem doktora bütün her şeyi söylemem gerekecek. Doktorların birçoğunluğu da seni kâle almıyor. İlacını yazıyor, çıkıyor. İyi mı gelecek, kötü mü gelecek diye düşünceleri yok. Kaldı ki, sağlıklı olan hastaları Covid döneminde çatır çatır entübe ettiler, bundan para aldılar.
Ben bu CİMER vakasından sonra, hićbir devlet yetkilisine, bilim insanına, doktora güvemiyorum. Eyvallah Peygamber Efendimiz sav. Hadis:i Şeriflerinde şifayı aramamız gerektiğini buyursa da bence hasta kendisinin şifası olabilmelidir, kendi doktoru olabilmelidir. Kimse zorlanmamalıdır. Babam dedi bugün hiç ders işemeyen hocan, bir de utanmadan kimseye söylemeyin dedi demiş, şikayet edilse başı ağrır dedi de pek bir şey olduğunu zannetmiyorum. CİMER'in çalışmasını da öğrendim vasat. Siz ne düşünüyorsunuz? Haklı mıyım, haksız mıyım? Anlattıklarımı ayrıntılı bir şekilde değerlendirir mısıniz?
Zaten babam doğru mu söyledi bilmiyorum. Annemle babamın arasıda limonî. Ama dedi ki babam: Senin saçların iyi dedi. Sebamed iyi gelmedi ama Bıttım saçlarını toparladı dedi. Moral olsun diye söylemiyorum dedi.
Ben ise niye gitmek istemiyorum? Eğer baktırtırılacaksa, bütün vücüda baktırtılmalı. Çoğunlukla hasta diye hissediyorum. Başım ağrıyor, bazen başım dönüyor. Hep uyumak istiyorum. Dinlenmiş kalkamıyorum. Gidersem doktora bütün her şeyi söylemem gerekecek. Doktorların birçoğunluğu da seni kâle almıyor. İlacını yazıyor, çıkıyor. İyi mı gelecek, kötü mü gelecek diye düşünceleri yok. Kaldı ki, sağlıklı olan hastaları Covid döneminde çatır çatır entübe ettiler, bundan para aldılar.
Ben bu CİMER vakasından sonra, hićbir devlet yetkilisine, bilim insanına, doktora güvemiyorum. Eyvallah Peygamber Efendimiz sav. Hadis:i Şeriflerinde şifayı aramamız gerektiğini buyursa da bence hasta kendisinin şifası olabilmelidir, kendi doktoru olabilmelidir. Kimse zorlanmamalıdır. Babam dedi bugün hiç ders işemeyen hocan, bir de utanmadan kimseye söylemeyin dedi demiş, şikayet edilse başı ağrır dedi de pek bir şey olduğunu zannetmiyorum. CİMER'in çalışmasını da öğrendim vasat. Siz ne düşünüyorsunuz? Haklı mıyım, haksız mıyım? Anlattıklarımı ayrıntılı bir şekilde değerlendirir mısıniz?