Sabahlara kadar akşamlara kadar saati 24 saatten ileriye sürükleyecek kadar yılları 365 ten de aşiracak kadar jfjd@Chen @Adrasteia ya benim online sürem ve boş vaktim konusunda azcık bilgi verebilirmisin. Bayrak BENDE
ıhh gayseri ?
Yok be, o nasıl bir çağrışım yaptı sende öyle jdjdjdıhh gayseri ?
Google amcaya ıhh ıhh gayseri yazarsanız efenim muhtemelen sizide çağrıştırması gereken ama unuttuğunuz bir video çıkacak karşınızaYok be, o nasıl bir çağrışım yaptı sende öyle jdjdjd
Hiç izlememişte olabilirim.Google amcaya ıhh ıhh gayseri yazarsanız efenim muhtemelen sizide çağrıştırması gereken ama unuttuğunuz bir video çıkacak karşınıza
Kompe geldiysen iyi gelmişsindir. Hoş geldin. Ama bendeHiç izlememişte olabilirim.
Gayseri'yi geç, komple yurtdışından buraya gelen biri olduğum için normaldir o kadarı ya.
Hayret, ilk defa böyle bir tepki ile karşılaşıyorum.Kompe geldiysen iyi gelmişsindir. Hoş geldin. Ama bende
Bir savaşa bakıyor herkesin gittiği ülkede suriyeli konumuna düşmesi. Mekanın sahibi olayımda mekan kötü olsun farketmez. BENDE mekanHayret, ilk defa böyle bir tepki ile karşılaşıyorum.
Normalde hep, neden geldin - başka yer yok muydu - deli misin sen - biz kaçmaya çalışıyoruz, sen gelmeye çalışıyorsun vs gibi cümlelere maruz kalıyorum..
Ters köşe oldum.
Ama bende.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.