Hmmmmssstamam doom günün hatrına affediyorumm
bi daha yaparsan affetmemm![]()
neyse
teşekkür ederim nutellam
Hmmmmssstamam doom günün hatrına affediyorumm
bi daha yaparsan affetmemm![]()
ee nası gidiyo doom günün anlatsana birazHmmmmsss
neyse
teşekkür ederim nutellam
60 ile 120 euro arasi değişiyo cicegim mesafeye bagli ama kriz yüzünden yeni hükumet üc ay sus payi verecekToplu taşimada aylık bilet ne kadardı ki 9 euroya düşüyor Allah immm 9 TL olsa keşke aylık akbiller.......
Yaaa şu an bir partiden çıktım diğerine geçeceğim.ee nası gidiyo doom günün anlatsana biraz
partilerce miiiii
benimki kadar dünyanın 4 bir yanında coşkuyla kutlanmamıştır ama olsunYaaa şu an bir partiden çıktım diğerine geçeceğim.
Memleketin farklı yerlerinde farklı organizasyonlar ile kutlanıyor.
Hediyeleri taşımak için kamyon tutmak zorunda kaldım
benimki kadar dünyanın 4 bir yanında coşkuyla kutlanmamıştır ama olsun
bana kimse hediye almadı ben zaten 2 aydır kendi kendime bi sürü hediye almıştım
o zaman partilerceee
Senin doğum günün tüm dünyada kutlanmalı, özel gün ilan edilip, tüm dünya vatandaşlarına izin verilmelibenimki kadar dünyanın 4 bir yanında coşkuyla kutlanmamıştır ama olsun![]()
doğduğun gün doğduğum günümdür gülümmmmSenin doğum günün tüm dünyada kutlanmalı, özel gün ilan edilip, tüm dünya vatandaşlarına izin verilmeli
doğum günü benim mi senin mi belli değil
Senin doğum günün her gün olsun her gün kutlayalımdoğduğun gün doğduğum günümdür gülümmmm
benimkini çok kutlayamadık benimkini de bu vesile ile bi daha kutlayalım![]()
bence deeSenin doğum günün her gün olsun her gün kutlayalım
Sen bu dünyaya gelmiş en güzel ve de en özel insansınbence dee
kesinlikle
oybirliğiyle kabul edip onayladım
sonuçta ben allahın bi lütfuyumm![]()
şimdi bi tarafım aynen yaa ne muhteşem bi tespit derken diğer tarafım da insan utanır şunu yazarken diyo ben de o iki taraf arasında eziliyorumSen bu dünyaya gelmiş en güzel ve de en özel insansın
Her iki tarafını da seviyorumşimdi bi tarafım aynen yaa ne muhteşem bi tespit derken diğer tarafım da insan utanır şunu yazarken diyo ben de o iki taraf arasında eziliyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.