pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Zevk almam lazım benim zevki olmayan seyleri yiyemiyorum
ben midesizim zaten :honk :

kariyerimden önceki süreçte yiyince doymayacağım şeyleri yerken hemen makro besinlerini çıkarıp gelen enerjiyi tahmin edip onu nasıl harcayabileceğimi düşlüyorum, oha kero bunla da doymazsan yuh olsun yani deyip kendimi örseleyerek psikolojik olarak doyum sağlıyorum :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

kariyerimden önceki süreçte yiyince doymayacağım şeyleri yerken hemen makro besinlerini çıkarıp gelen enerjiyi tahmin edip onu nasıl harcayabileceğimi düşlüyorum, oha kero bunla da doymazsan yuh olsun yani deyip kendimi örseleyerek psikolojik olarak doyum sağlıyorum :honk:
@ufuqq buna disslike attı... Kfkkd

SleepleSsS

Yorumbaz
siz ona tereyağı da sürüyorsunuzdur :honk:
benim öle şeylerim yok
tarif veriyorum yazın kenara:
tost ekmeklerini tost makinasına koyuyorsunuz. o ısınana kadar (çok zaman geçmiyo hemen ısınmamış oluyo) kaşarı doğruyorsunuz. sonra kaşarları ekmeğe koyup bir miktar tuz biraz mayonez ekleyip kapatiyorsunuz. ben genelde yardım çekici olarak bunu yaptığım için kaşarların erimesini bile bekleyemiyorum, hemen yiyorum :honk: yağ mağ yok mayonez olarak kullanıyorum ben :honk: eğer kan şekerimin minimum seviye gelmesinden hemen önce böle bi işe kalkışırsam kendimi şımartıp sucuk da ekliyorum :honk: bitti. mis gibi tost. afiyet olsun :honk:
Ama bitanem o nasıl tost öyle yavs

SleepleSsS

Yorumbaz

Aç kalacağım :(

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
siz ona tereyağı da sürüyorsunuzdur :honk:
benim öle şeylerim yok
tarif veriyorum yazın kenara:
tost ekmeklerini tost makinasına koyuyorsunuz. o ısınana kadar (çok zaman geçmiyo hemen ısınmamış oluyo) kaşarı doğruyorsunuz. sonra kaşarları ekmeğe koyup bir miktar tuz biraz mayonez ekleyip kapatiyorsunuz. ben genelde yardım çekici olarak bunu yaptığım için kaşarların erimesini bile bekleyemiyorum, hemen yiyorum :honk: yağ mağ yok mayonez olarak kullanıyorum ben :honk: eğer kan şekerimin minimum seviye gelmesinden hemen önce böle bi işe kalkışırsam kendimi şımartıp sucuk da ekliyorum :honk: bitti. mis gibi tost. afiyet olsun :honk:
az önce kaşarlı tostuma bi çılgınlık yapıp domates koydummm
aman yareppi yok böyle bir lezzettt :dyg:
diyordum sanki bunda bişeyler eksik diye hep, meğersem eksik olan domatesmiş :torpu:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
  • gülücük
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Toplu taşimada aylık bilet ne kadardı ki 9 euroya düşüyor Allah immm 9 TL olsa keşke aylık akbiller.......

Klaus

always and forever...
Uzaklaştırıldı
gurbet zor yegenim
1.5 bin euro maaş alioz
2.5bin eurosu ew kirası

benzinin litresini 25 euroya alıyoz
bir paket sigara 30euro.
70lik raki 300euro
2lt zeytinyagi 80euro

gelmeyin sakın

Üst Alt