Sen kahvaltını yap
Eski yeni fark edermi?Eski kaşarlı mı
@keroLayn bize çaktırmadan kızarmış ekmek yiyordur bence
Canan Karatay bile lahmacunları nasıl yiyordu
Erime süresi farklı oluyorEski yeni fark edermi?
Kaşar şefiErime süresi farklı oluyor
Uzm şef ufuqq
Böyle diyince de pek şey olmadıKaşar şefi
Nasıl kızarmış ekmek tadını bilmiyor musun yanidün geceden beri pardon sabahtan beri acım, acımdan öldümsu içip uyudum
ama saat 4-5e kadar bişe yemem, beni çok yanlış tanımışsınız arkadaşlar................
siz ona tereyağı da sürüyorsunuzdurNasıl kızarmış ekmek tadını bilmiyor musun yani
Dert değil @ufuqq yöresel tarifler de hazırlayabiliyor
ne güzel anlattın, yemek için yaşasaydım canım çekerdi hemen denerdim ama ben yaşamak için yiyorumTereyağı nasıl mayoneze değişeyim 🥺 hadi kaşar tamam da tereyağının mis kokusuyla kalbim yöresel dansını yapıyor ışıklar o an rengarenk yanıyor ve sahne benim oluyor @keroLayn mm
Zevk almam lazım benim zevki olmayan seyleri yiyemiyorumne güzel anlattın, yemek için yaşasaydım canım çekerdi hemen denerdim ama ben yaşamak için yiyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.