Evet o bu aralar her ne hobi ne ekşınlar geliştirdi ise az görüyom
Geçen akşam okey oynadık sonrakie sende gel![]()
Yaw ben mobilim sorun orda basliyor djdbjdjdh kücüük gözlerim bozulacak🥲😂
Evet o bu aralar her ne hobi ne ekşınlar geliştirdi ise az görüyom
Geçen akşam okey oynadık sonrakie sende gel![]()
geldim ayoolll
nabeerrr @CaT
iyi benden de nolsun aynı tas aynı hamam işte. sende özlendin kuzum <3Iyidir ayooool senden naber, özledik ya huuu
sen mantıları, börekleri elinin tersiyle itmiş hatunsun el kadar pinguiye mi yenileceksin😂😂İşte gidiyorum. Cuma gecesi umarım keyifli geçer. Nerde benim pingui çikolatam. @leblebitozu olsaydı sen mantıları, börekleri elinin tersiyle itmiş hatunsun el kadar pinguiye mi yenileceksin😂😂
ben varken de mi ?tamam neyiyorsanız yiyim mesaj bende
dişi yoksa asidi var. demiri bile eriten... ((:sakız yutmayın ama midenizin dişi yok çiğneyemez![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.