Yoğunum gün içinde bir kaç zamandır ondandır. Naber?@Lotus ben yokken niye saldın buralar![]()
teşekkür ederim bende gün içerisinde biraz yoğun tempo ilerliyor oluyorum.Yoğunum gün içinde bir kaç zamandır ondandır. Naber?
Evet bu sıralar çok hızlı geçiyor gün.teşekkür ederim bende gün içerisinde biraz yoğun tempo ilerliyor oluyorum.
ne ara akşam oldu fark bile etmiyorum çoğu zaman
sen nasılsın
dün şeyi düşündümEvet bu sıralar çok hızlı geçiyor gün.
Bugün günü öyle uzatmak istedim ki
Eve geldiğimde dokuzdu galiba🤦
Yeni bitirdiğim bir kitap var. Adam asker. Kahraman olacagim diye 30 yılı harcadı. 30 yıl boyunca hayat yanından akıp gitti ve o öylece bakakaldi. Bazen birseye körü körüne baglanmamak gerek. Alakasız biliyorum anlatmak istedimdün şeyi düşündüm
vaktin geçtiğini anlamıyorum bazen vakit bile geçmiyor gibi geliyor.
ama asıl ironi şu ki; ömürler bitiyor vakit geçmezken...
bu bana çok acı geldi.
sanırım zamanın kıymetini anlamıyorum![]()
alakasız değil, gayette bağlantılı. şu 2 cümle bile birçok ipucu veriyor.Yeni bitirdiğim bir kitap var. Adam asker. Kahraman olacagim diye 30 yılı harcadı. 30 yıl boyunca hayat yanından akıp gitti ve o öylece bakakaldi. Bazen birseye körü körüne baglanmamak gerek. Alakasız biliyorum anlatmak istedim
İşin garibi ne biliyor musun adam hasta yatağında öldü. Aklında yaşayamadıklari.alakasız değil, gayette bağlantılı. şu 2 cümle bile birçok ipucu veriyor.
bende umuyorum ki son kitabımı bitircem askdasjkdsa
Sakin sakin usul usul otururum ben 🤣Hele kenarda dur da nefesin düzene girsin😂
Uyuyakalınca fazla bronzlaşmışım🙈Geçmiş olsun. Az güneşlenseydin🤭
içinde ukdeyle ha... acı vericiİşin garibi ne biliyor musun adam hasta yatağında öldü. Aklında yaşayamadıklari.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.