yolda ne istiyorsan alırsın, kahh gidiozzBen yeni geldim, biraz soluk alsaydım 😄 😄
yolda ne istiyorsan alırsın, kahh gidiozzBen yeni geldim, biraz soluk alsaydım 😄 😄
bir gider bin geliriz ?Gideriz geliriz
Nereye gidiyoruz yahu bi duryolda ne istiyorsan alırsın, kahh gidiozz
kadrinin götürdüğü yere...Nereye gidiyoruz yahu bi dur![]()
Önden sen git, konum at, ben gelirimkadrinin götürdüğü yere...
gelcen mi
tmm ben sana konum atcamÖnden sen git, konum at, ben gelirim![]()
onun kafası güzel yaa o her yere gelir şuan@alcatraz yeni gelmişti sakin mi davransan🤭
Tanıyor musun?onun kafası güzel yaa o her yere gelir şuan
sadece naz yapıyor askdjaksjd
Sıcakkanlı bir arkadaş galiba, sorun yok 😄@alcatraz yeni gelmişti sakin mi davransan🤭
Tamam sen konum atınca söz geleceğim 😄onun kafası güzel yaa o her yere gelir şuan
sadece naz yapıyor askdjaksjd
yoo, ama tanırız zamanla. bu seçenek evet demek olur mu sevgili lotus ?Tanıyor musun?
naz yapmaa beee hadi gidioz. hazırlanSıcakkanlı bir arkadaş galiba, sorun yok 😄
Tamam sen konum atınca söz geleceğim 😄
Bakalım gittiğin yer neresiymiş ben de merak ettim 😄
Selamın Aleyküm
yokluğumuzun getirdiği sessizlik diyelim...Eeee sessiz kalmış buralar @alcatraz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.