Sende gelooo goygoy diz boyu aksdjas
Demiştim ben sana :) İnanmadın demekki. Birde aradın. Güven ortamı yerle bir olmuş.Boş yaprağı yazınca ada çayı çıkıyor aaa çok ilginç @-a-
Boş yaprak konusunda demistimBoşluk konusunda mı? Sayılar hakkında mı?
Güvenle merkez bankasının ne alakası var🤭Demiştim ben sana :) İnanmadın demekki. Birde aradın. Güven ortamı yerle bir olmuş.
Merkez bankasını göreve davet ediyorum.
Merkez bankası/Merkez bankaları yaptıkları açıklamalar ile piyasalara güven verir ya. Piyasalardaki hareketliliği stabilize etmek isterler.. Yatırımcının korkup kaçmasını engellemek adına. Merkez bankaları güven aşılar.Güvenle merkez bankasının ne alakası var🤭
AyyyMerkez bankası/Merkez bankaları yaptıkları açıklamalar ile piyasalara güven verir ya. Piyasalardaki hareketliliği stabilize etmek isterler.. Yatırımcının korkup kaçmasını engellemek adına. Merkez bankaları güven aşılar.
Merkez dinlemede diye şimdi polis telsizine bağlanacağım. 😂
i$ bankası reklamı yapmış kadar oldunuz :)Ayyy
Benim bankam benim gerisini anlamam🤭🤭
Belki sahibi benimdir ondandır 🤭🤭i$ bankası reklamı yapmış kadar oldunuz :)
Sonuç olarak son mesaj bende mi?
Sahibi olman biraz zordur, cinsiyetçi mod on - sahibesi olabilirsin ancak bu durumda da banka köle gibi olacak. Bankanın köle olma gibi bir durumu söz konusu mu?Belki sahibi benimdir ondandır 🤭🤭
Kim demiş hani nerde?
Benim kölem 😛Sahibi olman biraz zordur, cinsiyetçi mod on - sahibesi olabilirsin ancak bu durumda da banka köle gibi olacak. Bankanın köle olma gibi bir durumu söz konusu mu?
Kim demiş bilmiyorum ama işte burada.
Benim de forumatta ilerlemedigim kesin.Her kelimeden reklam hatırlamam benim suçum değil. Bunun hesabını kapitalist düzenin maşası haline gelmiş medya baronlarına sormalıyız.
Benim O reklamı döndü hemen beynimde.
Bir de şarkı varmış adını ilk defa duyduğum bir ablamız söylüyormuş.
Takıldığım, sakındığım
Sarıldığım uzaktan biri var, biri var (biri var)
Satır satır bakıştığım
Ve yatıştığım görünce bir o var, iyi ki var
O, benim o (benim o)
Kimseye vermem, benim o (benim o)
Söylemem ismini, bilir o kendini
Kalbimin tek sahibi o (benim, benim, benim)
Bu konunun formatını bozdum sanırım![]()
Kesin olan bir şey var. Bir şeyin doğruluğundan şüphe etmek. Şüphe etmek düşünmektir. Düşünmekse var olmaktır. Öyleyse var olduğum şüphesizdir.Benim de forumatta ilerlemedigim kesin.
Takıl kafana göre 🤭🤭
davetinizi reddetmem namümkün.Sende gel
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.