bilmiyorum. yatmıyor musun askjdashjd
bana şuan bişi emanet etmenizi müessese sahibi olarak tavsiye etmiyorum.
Bence sen hep ayarsızsınbana şuan bişi emanet etmenizi müessese sahibi olarak tavsiye etmiyorum.
biraz ayarsız hissediyorum da kendimi asdklasjd
bana şuan bişi emanet etmenizi müessese sahibi olarak tavsiye etmiyorum.
biraz ayarsız hissediyorum da kendimi asdklasjd
hep öyle değilim bilirsin askdjaskdasBence sen hep ayarsızsın
Tuttu da neydi o sorular😂
Forumu yakmada😂hep öyle değilim bilirsin askdjaskdas
ama şuan uyku saatlerimin gelmesi gereken saatlerde enerji perilerimin baskınına uğradım
her an herşey yapabilirim aksdjaskd
ateş bize göre değil, rüzgarlı fırtınalı esintili bişi olsa neyse aksdjaskForumu yakmada😂
Senin erik tarlan var. 🤭Benim neyim fazla?
Bir ağaç erik var sadece. Geçen hepsini topladılar, marmelat, komposto ve reçel için :)Senin erik tarlan var. 🤭
Bir ağaç bir ağaçtır bu zamanda.Bir ağaç erik var sadece. Geçen hepsini topladılar, marmelat, komposto ve reçel için :)
Bir ağaç bir ağaçtır bu zamanda.
Boşuna dememişler ne demişler? Bilmiyorum 😂
Bir ağaç bir ağaçtır, iki ağaç iki ağaçtır. Bu denklem doğrultusunda üç ağaçta, üç ağaçtır.
Hiçbir ağaç boşuna değildir.
Ama bizim buralarda bir ot vardır, hasta olunca grip olunca içirirler. Adı "boş yaprağı" :) O boş bir ağaçtan mı toplanıyor acaba?
View: https://www.youtube.com/watch?v=jZnqnDgQqLE
Boşluk konusunda mı? Sayılar hakkında mı?Ciddi misin dalga mı geçiyorsun?😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.