Haklısın. Maalesef gerçek. 🤓
Belki tiklama rekoru kirmak icin yapılmıştır? Öyledir, öyle olmali djsbjs
Haklısın. Maalesef gerçek. 🤓
Tamam öyle olsun. Sen içini ferah tut. 😄Belki tiklama rekoru kirmak icin yapılmıştır? Öyledir, öyle olmali djsbjs
Ay ben çok yoğunum bugün. Kafamı uzatayip bakayım dedim size🤭Sana da selam @Lotus İdare eder, senden naber? 🤓
Seni gördüm güzelliğim on kat arttı 🙈Ah @Lotus cugumm günaydinlar efenim, seni gördüm daha iyi oldum senden naaaberrr bebitoo
Seni gördüm güzelliğim on kat arttı 🙈
Ben bugün de seni seviyorum biliyor musun🥰
Yiahh çok iyi geldi, teşekkür ederim.Yoğun bir günden önce sarılayım sana ozaman, biraz gerginliğin geçsin
![]()
Yiahh çok iyi geldi, teşekkür ederim.
Günün deli dolu geçsin emi🤭🤭
Şirketimiz kolaylıklar diler. 🤪Ay ben çok yoğunum bugün. Kafamı uzatayip bakayım dedim size🤭
Valla benimde değildi bir bulaşınca böyle oluyormus 🤣
Valla benimde değildi bir bulaşınca böyle oluyormus 🤣
kimse senin gibi ahıl zengini olamaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.