@ivan divandelen masaya vursun
Benim anlamadığım kesin @ivan divandelen@Lotus ben her devrin adamıyım, Mevlana torunu, nebi soyunun tohumu... tarih nasıl tekerrürden ibaret ise bu dönemde de bir şeyler olacak, anlayana.....
Ben beni anlamazken beni anlayan biri, çiçeklerini odana gönderiyorum @ivan divandelen 🤭ben seni çok iyi anlıyorum @Lotus gerisi hallolur
Ben beni anlamazken beni anlayan biri, çiçeklerini odana gönderiyorum @ivan divandelen 🤭
Patlıcanın çiçeği güzeldir 😛ben hala en sevdiğim çiçeği bilmiyorum, bana en çok ne yakışırdı?
Patlıcanın çiçeği güzeldir 😛
Sana son mesaj da oyun oynatıyorum farkında mısın @ivan divandelen 🤭🤭googledan baktım, yakama takacağım.
Adamların senin olsun🤦@Lotus yes beybi, sen benimle adam vurmadın ben seninle son mesaj kimdeleşiyorum
Adamların senin olsun🤦
Seksek oynayalım desen canı gönülden 😂
Olmaz efendim oturmaya mı geldik😄olmaz göbeğim ekmek hamuru gibi bıngıldar, sen sek ben izleyeyim![]()
Olmaz efendim oturmaya mı geldik😄
Göbeğin ve sen kabulümüzsün @ivan divandelen 😂geceleri sekeyim karanlıkta görünmesin hamur göbeğim oy beni beniiiiiiiiğ ragaaaaaaaaa ragaaaaaaaaaaaa
Göbeğin ve sen kabulümüzsün @ivan divandelen 😂
Sek hadiii
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.