Bende parka gideceğim bana da versene😂😂😂

Bende parka gideceğim bana da versene😂😂😂
bayramın kutlu olsun abi
v-ver elini öpüyüm abimm
Hemen mutfağa girip enfes bir yemek yakacağım karşılığında.))
View: https://www.instagram.com/reel/CnJVD_WP37s/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
paranın da sulu kısmı geldi ama olur![]()
Sen bu taraftan reis 😂😂
1 saate hazır :)Bayram sonrası hazır olur mu? 🙂🙂
Valla su demeseydin suyu görmeyecektim. Körleşmişim demekki. Ben sadece parayı görmüştüm orada. Kadın yüzüyormuşparanın da sulu kısmı geldi ama olur![]()
Ay bu ben miyim parası ile aşk yaşayan 😂😂😂
kadın mı varmıışşşş... nası yaaa ben görmedim ?Valla su demeseydin suyu görmeyecektim. Körleşmişim demekki. Ben sadece parayı görmüştüm orada. Kadın yüzüyormuş(
Aşk değil ya. Kokluyor sadece paralara fısıldıyor gibi :)Ay bu ben miyim parası ile aşk yaşayan 😂😂😂
Art eksilme mi diyorum🤭🤭Aşk değil ya. Kokluyor sadece paralara fısıldıyor gibi :)
Mutfak temizlenip bütün işler bittikten sonra ben :)))Seni böyle hayal ettim de
Kahakaha attım😂😂😂
Gibi bişeyler.Art eksilme mi diyorum🤭🤭
Yok ya kadının budu mudu yok. 😂😂kadın mı varmıışşşş... nası yaaa ben görmedim ?
du bakim.
aaaa kadın budu lkjsdsad
Mutfak temizlenip bütün işler bittikten sonra ben :)))
View: https://www.instagram.com/reel/Cr2eQLWg5y1/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Beni son 50 mesaj durumu delirtti ahahaYiahhhh delisin sen🙈
anlamadım son 50 mesaj işiniBeni son 50 mesaj durumu delirtti ahaha
Altın olacağım altinn :)))anlamadım son 50 mesaj işini![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.