Kendi sonumu kendim getirmişim demekkiBu kadar flood yapma saydın @-a-
Kendi kendine yazıp durmuşsun .s
Yapma .dKendi sonumu kendim getirmişim demekki![]()
hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli ?
Çöpe çöpsüz gitmek dışında gayet yolunda😒😒 beyin detoksu yapacağım 😂hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli ?
herşey yolunda mı
ne kadar da şapşal. aynı benÇöpe çöpsüz gitmek dışında gayet yolunda😒😒 beyin detoksu yapacağım 😂
Ay bizim ahbap çöpü mü 😂ne kadar da şapşal. aynı ben
bende haftasonu güzelce bi temizlik yaptım dedim atayım dışarı. gelirken de 3-5 bişi alayım marketten.
markette gittim alacagımı aldım tabii ki.
bil bakalım neyi unuttum![]()
bizim bu leyla halimiz nolcak acabaAy bizim ahbap çöpü mü 😂
Benim Mecnun, senin Leyla gelince son bulacak. Çünkü eksiklerimizi onlar kapatacak 😂 dimi @nunubizim bu leyla halimiz nolcak acaba![]()
mezara girince miBenim Mecnun, senin Leyla gelince son bulacak. Çünkü eksiklerimizi onlar kapatacak 😂 dimi @nunu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.