niye göz peki asdkas
Çünkü göz başka yere bakarken yazaman diye düşündüm 😂niye göz peki asdkas
mantıklı ama klavyeyi ezbere biliyorum ben basar tuşlara yine ifade ederim diye düşünüyorum D:Çünkü göz başka yere bakarken yazaman diye düşündüm 😂
Bitti ki okeynunu yayın aç
ya nerde oynuosunuz niye sölemion?Bitti ki okey![]()
Yazdım ya okey başlığında 🤦ya nerde oynuosunuz niye sölemion?
gelcektim ne güzel izlemeye allam ya xd
ben özel olarak beni etiketlemeni istiodum hep ole yapardın eskiden aglıcam sanırım ya ofYazdım ya okey başlığında 🤦
yahu senin sorunu alıntıladım bildirim gelmesi gerekiyor :Sben özel olarak beni etiketlemeni istiodum hep ole yapardın eskiden aglıcam sanırım ya of![]()
gelmemiş valag du bakimyahu senin sorunu alıntıladım bildirim gelmesi gerekiyor :S
tamam üye oldum kenks. gelir izlerim arada ^^yahu senin sorunu alıntıladım bildirim gelmesi gerekiyor :S
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.