ne gibi mesela bizi de aydınlatır mısın .dKanka düşünüp hayal edeceğim başka şeyler var 🤣🤣🤣🤣
Şlkşlkşlk
ne gibi mesela bizi de aydınlatır mısın .dKanka düşünüp hayal edeceğim başka şeyler var 🤣🤣🤣🤣
Şlkşlkşlk
şuan tek düşündüğüm şey deliksiz bi uyku...ne gibi mesela bizi de aydınlatır mısın .d
benim de mutfak dolabını silsemmi düşüncesi gitmiyor hep orada silmeden uyuyamam sanırımşuan tek düşündüğüm şey deliksiz bi uyku...
ne güzel dertleriniz varmış beebenim de mutfak dolabını silsemmi düşüncesi gitmiyor hep orada silmeden uyuyamam sanırım
aslında derdimi temizlikle kamufle ediyorum diyebilirim .) ya da bir şeylerle uğraşmak beni negatif düşünmekten alıkoyuyor olabilir.ne güzel dertleriniz varmış bee
mesela ne gibi![]()
ŞşşşrrraaaaakKaybolunnn
Zabıta değil de neyyyyseeeee 🤣
Zaafımmmmm 😍
valla kuzenim söyledi örtmenim. ben heç gonuşmadım
Zaafımmmmm 😍
agaa beee. bende de var bu.... neyse dalmıcam düşüncelereaslında derdimi temizlikle kamufle ediyorum diyebilirim .) ya da bir şeylerle uğraşmak beni negatif düşünmekten alıkoyuyor olabilir.
Bana bunlarla gelmeeeee 🤣Ayh nasil unutmusum, pardon .p
al kırbaç seven biri daha geldi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.