pek suyu seven birisi olmadığım için bişi diyemicemHavaya baksana sence de insan suyun içinden çıkası gelir mi?
kar olur ama. kar yağsa da kafamıza kar tanesi vura vura yürüsek kilometrelerce kulaklıkta müzikle...
bak bu teklifi bi düşün sen
pek suyu seven birisi olmadığım için bişi diyemicemHavaya baksana sence de insan suyun içinden çıkası gelir mi?
Yürümem karda ben, yatıp şebek hareketlere varım ama🤭pek suyu seven birisi olmadığım için bişi diyemicem
kar olur ama. kar yağsa da kafamıza kar tanesi vura vura yürüsek kilometrelerce kulaklıkta müzikle...
bak bu teklifi bi düşün sen
kışın hareketliyimdir ben. yazın ve bahar miskin ama kışın evde durmayı sevmeyen :dYürümem karda ben, yatıp şebek hareketlere varım ama🤭
Hareketli derken üzerine su püskürten arabalara söylenme hareketi olsa gerek bu hareketkışın hareketliyimdir ben. yazın ve bahar miskin ama kışın evde durmayı sevmeyen :d
@Küboo şuan benim ruhum aynen böyle sürünüyor inanır mısın?
@Küboo şuan benim ruhum aynen böyle sürünüyor inanır mısın?
Ne yapsak da uyutsak @alcatraz kubooyuBende öyle yatsam uyurum, ama yatmiyorum neden? Cünki ben piskopatim djsjsjs
dizimizde sallasak ve ninni söylesek ?Ne yapsak da uyutsak @alcatraz kubooyu
papatya değil miydi o@Lotus lavanta çayı ise yararmi dersin?
papatya değil miydi o
benim sesim çirkin. sen söylesen ben sallasam olmaz mı ?@alcatraz ben ayağımda sallıyorum sende ninni söyler misin?
Olmaz senin sesinden uykuya kaçması lazım işte.benim sesim çirkin. sen söylesen ben sallasam olmaz mı ?
ama ama ama....Olmaz senin sesinden uykuya kaçması lazım işte.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.