ben, benden vazgeçtim
belki çoktan bittim
dönülmeyen yerdeyim.
@Lotus
View: https://music.youtube.com/watch?v=htU_HrqSVp0
hiç dikkat etmedim çiçeğim, kim ne demiş ? söyle onlara uslu dursunlar yada beni de alsınlar kasdjaskdNe oluyor, yerden kalk çekirdek çitleyelim. Al avcumdan, kafa kafaya verelim @HolySpectre bir nokta nokta çizelim de ne demiş onu çözelim:))) vp pm demiş ne demiş @alcatraz
hiç dikkat etmedim çiçeğim, kim ne demiş ? söyle onlara uslu dursunlar yada beni de alsınlar kasdjaskd
kafam dağılır belki.Bende bilmiyorum @HolySpectre nin sunuculu şeysi demek ki
Seni niye alsınlar, otur uslu uslu. Kafan şişer
@HolySpectre Kıraçtan "Bir Tanrım var bir gitarımkafam dağılır belki.
gerçi kafamı dağıtacak en iyi şey şuan pompalı bi tüfek ama.
belki o etkiyi yaratır
demi kral @HolySpectre
Havaya baksana sence de insan suyun içinden çıkası gelir mi?çok canın çekti galiba sulu bişiler
su tabancası olur mu ?
Neden hep üzgün şarkılar söylüyorsunnasısınız genjler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.