Minnoş küfür mü olur?pek işe yarayacağını sanmıyorum kulaklarını tıkamanın ama olabildiğince minnoş ederim. olar mı
Minnoş küfür mü olur?pek işe yarayacağını sanmıyorum kulaklarını tıkamanın ama olabildiğince minnoş ederim. olar mı
tabii.Minnoş küfür mü olur?
Bizden o kadar sıkıldı ki @alcatraz en son intihar etti zavallı
o yapma öyle şey.Bizden o kadar sıkıldı ki @alcatraz en son intihar etti zavallı
@HolySpectre kabul ediyor musun suni tebessümü?o yapma öyle şey.
bne şimdi ona bi suni tebessüm yaparım.
teneffüs ilkokulda kaldı![]()
suniyi görünce ürkmüş olabilir.@HolySpectre kabul ediyor musun suni tebessümü?
Suni olan bişeyi sevemem üzgünüm :d@HolySpectre kabul ediyor musun suni tebessümü?
ne kadar şikayetçide olsam karşı cinsi öpmeyi tercih ediyorum kanka ksuura bakma.Suni olan bişeyi sevemem üzgünüm :d
Çilek reçeli yapar mısın bana Sjsjsj@Serçe beni anlamsız bıraktıktan sonra bende burdayım😂
Bahçeye kazan atalım gel.Çilek reçeli yapar mısın bana Sjsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.