Nerdesin yeter da hele dadaş hoş musan dolu musan boş musan SjsjsjYine mi bende son mesaj?
Sorma ya içim dışım cağ kebap oldu yeter gayrı 🤪 dönüş yarın akşam 😅Nerdesin yeter da hele dadaş hoş musan dolu musan boş musan Sjsjsj
Hoş buldum kardeşim, nasılsın?hoşgeldin kral @AsteriX
uğraşıyoz işte forumla. takılıoz öyle esnden naber iyi misin sağlığın sıhhatin nasıl ?Hoş buldum kardeşim, nasılsın?
İyiyim şükür, eğitimimiz çok yoğun, akşamları da gelmişken buraları gezmeye çalışıyoruz işte 😅uğraşıyoz işte forumla. takılıoz öyle esnden naber iyi misin sağlığın sıhhatin nasıl ?
benim toplantılara da sen girsen ya. ben çok daraldım. sen konuşmaktan sıkılmayan bi eğitimciye benziyosun seversin konuşmayı aksdjsadİyiyim şükür, eğitimimiz çok yoğun, akşamları da gelmişken buraları gezmeye çalışıyoruz işte 😅
Yok bakma burada geveze oluyorum ama normalde iyi bir dinleyiciyimdir 🤣🤣benim toplantılara da sen girsen ya. ben çok daraldım. sen konuşmaktan sıkılmayan bi eğitimciye benziyosun seversin konuşmayı aksdjsad
bana hem dinleyici lazım hem konuşmacı. tam aranan kansın suan kjakjahshgsYok bakma burada geveze oluyorum ama normalde iyi bir dinleyiciyimdir 🤣🤣
Tamam uyuyakalmak sorun değilse yaz beni yerine 🤪bana hem dinleyici lazım hem konuşmacı. tam aranan kansın suan kjakjahshgs
sana herşey serbest. çekip silahı vurabilirsin bileTamam uyuyakalmak sorun değilse yaz beni yerine 🤪
Ufff en sevdiğim 🤪sana herşey serbest. çekip silahı vurabilirsin bile![]()
içinde yatan hırçın oburix'i görebiliyordum zaten asjkdkajdUfff en sevdiğim 🤪
E laf at sen de? 😁Yeter ya susun artık kıskandım bu kadar güzel olmanızı!
İçimde korkunç bir canavar var baskıladığım 😂içinde yatan hırçın oburix'i görebiliyordum zaten asjkdkajd
Forumsal son mesaj da haberin yok mu?hani nerde bana link verin bizde o kanalı izleyelim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.