Yorgun yıllarımmmmm
View: https://youtu.be/f1J44odvWGE
Dağlara düşünce ayazzzzz belki gelemem bu yazzz
Dayı napıyorsun ya Sjssj
Size yayın formatı yapayım dedim ben genelde neşeli olunca böyle şarkılar dinlerim biliyor musunsen niye bugün myehane havasındasın kasdja
ksadlkaslda bilmiyordum böyle huyların olduğunu...Size yayın formatı yapayım dedim ben genelde neşeli olunca böyle şarkılar dinlerim biliyor musun![]()
Görüşürüz <3ksadlkaslda bilmiyordum böyle huyların olduğunu...
bana müsaade o zaman.
kendine iyi bak
zaaaa nası qandırdım ama xdGörüşürüz <3
Bi an üzüldüm biliyor musun çünkü şuan size bu videolar ile işkence yapmak çok hoşuma gidiyordu Sjsjsjzaaaa nası qandırdım ama xd
valla sabah sabah kulagımın pasını silecek şeyler açık bende jasdhjBi an üzüldüm biliyor musun çünkü şuan size bu videolar ile işkence yapmak çok hoşuma gidiyordu Sjsjsj
Önce onun masasına geçmelisin yorma buraya kadar 😁Sebastian kahve yap bana bebeğimmmm
bana da söylesene kuzum 1 tane yaa ? sade filtre lütfenSebastian kahve yap bana bebeğimmmm
Of çok iyiydi ya ama sen böyle fırsat verirsen şımarır lanet olsun SeboÖnce onun masasına geçmelisin yorma buraya kadar 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.