sen özel olaraksın, kelimelere takılmayalımben genel olarak mıyım![]()

telegram skype filan diyo bak. var mı sende

sen özel olaraksın, kelimelere takılmayalımben genel olarak mıyım![]()
var ama kullanmıyorumm .s.ssen özel olaraksın, kelimelere takılmayalım
telegram skype filan diyo bak. var mı sende![]()
nan bu bilgilerin sırası mı şimdi yaaa offvar ama kullanmıyorumm .s.s
ooofff canım çok sıkılıyoo yaaa
son flörtüme en iyisi bi daha görüşmemek yazmıştım şu an görüşmüyoz .s.s
diğeri de top artık sende senden telefon bekliyorum dedi aramadım .s.s
ben neden böyleyim yaaa .s.s
nan bu bilgilerin sırası mı şimdi yaaa off
ben gidiom valla karışmam
cem karaca cok yorgunum parçası bence suan daha uygunsen de başını alıp gitme ne olursun ne olursun tut ellerimdennn
bilmiyorum yaaacem karaca cok yorgunum parçası bence suan daha uygun
Yozgat ankara kısa mesafe enerjisi bu Sjsjjs3 şarkı önce kendi isteğimle açtım
sen şaka mısın .s.s
öfff hani açmıyorduk konuyu asjkdYozgat ankara kısa mesafe enerjisi bu Sjsjjs
Peki peki Ssjssjöfff hani açmıyorduk konuyu asjkd
Sence bir yaptırım uygularlar mı ? Seni atarlar şehrinden dolayı Ssjsjböyle yaparsan seni yetkili merciye @Xasthur şikayet ederim![]()
ben zaten kendimi attım şehirden iç anadoludan tamamen komple aksdajsdSence bir yaptırım uygularlar mı ? Seni atarlar şehrinden dolayı Ssjsj
"düşünüyorum o halde yazarım" ? aldkakldjsaHenüz bulamadım düşünüyorum Sjsjssjjs
Benim temiz sayfam daha yaratıcı Sjssjsj"düşünüyorum o halde yazarım" ? aldkakldjsa
bunun bi tık üstü isim soyisim ünvan yazarak açmak zaten o kadar haklısın ki kasjdsadsaBenim temiz sayfam daha yaratıcı Sjssjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.