doğru dedin hadi açın odayı geliyorummmolum aniden öyle KVKK şeyleri istenmez. ürkütmeden yaklaşcan![]()

topla kızları da sen de boş geçme ben klausa yürürken hjdhjkl
doğru dedin hadi açın odayı geliyorummmolum aniden öyle KVKK şeyleri istenmez. ürkütmeden yaklaşcan![]()
ben müzik dinlerken iyiym gözünü sevim beni bulaştırma başka işleredoğru dedin hadi açın odayı geliyorummm
topla kızları da sen de boş geçme ben klausa yürürken hjdhjkl
olm niye izdivacıma engel oluyosun nan .s.sben müzik dinlerken iyiym gözünü sevim beni bulaştırma başka işlereyatıcam zaten
evetkerocum banami seslendin şu kizla bi tanisamadik adam akilli ya valah icimde bir ukte kaldi
olum siz konuşun işte ben gençlerin arasına girmeyimolm niye izdivacıma engel oluyosun nan .s.s
küstüm gidiyom .s.s
kanks ben başlatamıyom ya böle şeyleri elimden tutolum siz konuşun işte ben gençlerin arasına girmeyim
klaus sonra özet geçer asdjaskdjsa
@Klaus cum.kanks ben başlatamıyom ya böle şeyleri elimden tut((
canım mısın sen beniimmmmmmmmmmm@Klaus cum.
tw var mı sende ekle beni dm'den yaz hadi sohbet odasına geçelim ?
ama bu süreçte bana yardımcı olmazsan kero amel defterimi kapatırMaalesef canım twitter kullanmıyorum maalesef
yok beaaa ne görüntüsü.skype telegram uymazmi
görüntülü mü görüşecez?
2008'den beri galiba.kerocum la siz reel arkadassiniz sanirim
çoğu zaman eğlenceli. şeker, güzel kızdır. huyu da güzeldir. bazen inadı ve canı sıkkınlığı tuttuğu zaman modunda olmaz ama genel olarak sevdiğim bi dosttur kendisi.keroyu anlatsana biraz nasi biri cok eglencelimi nebilim cidden merak ettim nasi biri (:
3 şarkı önce kendi isteğimle açtımSeninle olmak varyaaa
çoğu zaman eğlenceli. şeker, güzel kızdır. huyu da güzeldir. bazen inadı ve canı sıkkınlığı tuttuğu zaman modunda olmaz ama genel olarak sevdiğim bi dosttur kendisi.
devamını keronun kendisinden yaşayarak sorarak öğrenirsin artık klauscum (=
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.