Evet Sjssjsj hazır mısın nunu da gelsin el ele tutuşup selena yapalım ne çıkarsa Artık ssjsjsçoğaldı mı ? lasdsalkda
Evet Sjssjsj hazır mısın nunu da gelsin el ele tutuşup selena yapalım ne çıkarsa Artık ssjsjsçoğaldı mı ? lasdsalkda
ben hazırım. ya sen hazır mısın ? @nunuEvet Sjssjsj hazır mısın nunu da gelsin el ele tutuşup selena yapalım ne çıkarsa Artık ssjsjs
o şuan chat'ten millete sataşıyor rahat bırakalım akdjasNunu oyunda delirdi Sjsjsj
Emin miyiz?beni de al
uzun zamandır başıma ihale almıyorum kafam açılır biraz dakjskda
evet özelden yazabilrsinEmin miyiz?
Geliyorumevet özelden yazabilrsin
hani yoksun. kandırıkcı mısın senGeliyorum
Vallah değilimben hazırım. ya sen hazır mısın ? @nunu
olunca yazarsın acele etme asjkdaskVallah değilim![]()
Biz yapsak yapsak kara büyü yaparız şlkjmsfdgolunca yazarsın acele etme asjkdask
o da karşı tarafın MR değerine göre seker bize vururBiz yapsak yapsak kara büyü yaparız şlkjmsfdg
Valla sataşmıyorum 5 kişiyiz satasıcak kimse yoko şuan chat'ten millete sataşıyor rahat bırakalım akdjas
Sorakayım can basayım şldfömgo da karşı tarafın MR değerine göre seker bize vurur![]()
en temizi karşı takıma sataşmak ajkdasjValla sataşmıyorum 5 kişiyiz satasıcak kimse yok![]()
valla bana uyar aksdjasjkSorakayım can basayım şldfömg
Asla kandırmam şuan özelde yazışıyoruz ya Ssjsjshani yoksun. kandırıkcı mısın sen![]()
kasjdsakdsaAsla kandırmam şuan özelde yazışıyoruz ya Ssjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.