Ben gelene kadardır o 

Hiç şüphesizSana göre çok bana göre eh işte : )
Sevdiği için tarlaları satar. Sevdiği bunun kıymetini bilmez 🤪 narsist sevgilileri buluyor 🤪 adamın yüzü gülmemiş 😀Frenkten yakalamak çok zor mesajları
Frenk köy agası mı 💅 aşkooooooo bana kimse tarla satmadı. Bende isterdim tarla attırmak ama yöntem bilmiyorumSevdiği için tarlaları satar. Sevdiği bunun kıymetini bilmez 🤪 narsist sevgilileri buluyor 🤪 adamın yüzü gülmemiş 😀
Güzel kızlar için mi satıyor, sevgililerine mi bilmiyorum aşko. Tarlaları satmasıyla biliniyor üstad FrenkFrenk köy agası mı 💅 aşkooooooo bana kimse tarla satmadı. Bende isterdim tarla attırmak ama yöntem bilmiyorum
Güzel kızlar için mi satıyor, sevgililerine mi bilmiyorum aşko. Tarlaları satmasıyla biliniyor üstad Frenk
😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.