neredesin sen lo korku oyunu oynadım yayın yaptım Bir küfür etmişim korkudan ljkdfnljg kdmfg eşimde ürktü adam ljkdnfg
Outlast trials aldık biraz oynadım ulan korktum esc bastım adam gene kesti beni dpslpfmf diyorum lan bu nasıl iş online korku oyunu 🤣🤣🤣esc çalışmıyor 🤣🤣🤣ne zamaaaannn ?
online'da durmaz ki kanka. lol'daki gibi demi ? esc deyince durmuyor sonuçtaOutlast trials aldık biraz oynadım ulan korktum esc bastım adam gene kesti beni dpslpfmf diyorum lan bu nasıl iş online korku oyunu 🤣🤣🤣esc çalışmıyor 🤣🤣🤣
Hikaye modu oynatıyo başta mini game gibi 30 dk sürdü ulan ne bileyim esc bastım 😆🤣🤣🤣online'da durmaz ki kanka. lol'daki gibi demi ? esc deyince durmuyor sonuçta![]()
izlemesi keyifli ama yayına denk gelmiştim yemek yerken izlemiştim de. adamlar 4 kişilik ekip yapmışlar izlerken keyif almıştım mutlaka bi bakHikaye modu oynatıyo başta mini game gibi 30 dk sürdü ulan ne bileyim esc bastım 😆🤣🤣🤣
Sonra koğuş gibi bir yere atıyor başkaları ile eşleşip 4 kişi oynuyorsun veya kendi arkadaşlarınla değişik bir şey tektim saldım bakcam yarın
Doğru diyorsun ben pek anlayamadım değişik bir oyun olunca adaptasyon zamanı lazım bi video izleyeyim. 🤗🤗izlemesi keyifli ama yayına denk gelmiştim yemek yerken izlemiştim de. adamlar 4 kişilik ekip yapmışlar izlerken keyif almıştım mutlaka bi bak
Doğru diyorsun ben pek anlayamadım değişik bir oyun olunca adaptasyon zamanı lazım bi video izleyeyim. 🤗🤗
Yazmak aklıma gelmedi doğru tamam knk müsait olursan gelirsinyayın açarsan yaz kanka. gününmde olursam atlar gelirim
dc'den buradan filan dürtersen mutlaka dönüş sağlarım kankaYazmak aklıma gelmedi doğru tamam knk müsait olursan gelirsin
Naberrrrrhoşgeldin
iyiyim bal börek, bugün biraz takılayım dedimdi. evde sıkıldım biraz, yeterince uykum da yok 🤪Naberrrrr
Alıştın mi
ooo kaçakk, hoşgeldin. ben yokum diye mi boşladın bu konuyu ? itiraf et askdsajdBen geldimm
Dedim sana hemen alışırsın.diye, sevindim:)iyiyim bal börek, bugün biraz takılayım dedimdi. evde sıkıldım biraz, yeterince uykum da yok 🤪
evet minnakım alıştımm. arkadaşlar çok sıcak kanlı sağ olsunlar. 😍
Bakkkkk profilimi beğendin miiiii🙈ooo kaçakk, hoşgeldin. ben yokum diye mi boşladın bu konuyu ? itiraf et askdsajd
Tamamdır ben uyku mod mesajı artık kiö çalarsa 🤣dc'den buradan filan dürtersen mutlaka dönüş sağlarım kanka
sen boş koysan da yakışır, içinden geleni yap yeter ki :ddBakkkkk profilimi beğendin miiiii🙈
Laf değiştireyim hemen🤭
ben bu kadar beklemiyordum sadece, aradaki fark bu 🤭Dedim sana hemen alışırsın.diye, sevindim:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.