tşk ederim bende iyiyim.İyiyim @alcatraz sen nasılsın?
Ne yaptım hafta sonu🤭tşk ederim bende iyiyim.
haftasonu sessizdin umarım iyi geçmiştir ?
ohh missNe yaptım hafta sonu🤭
Hatırlamıyorum.
Bir ara deniz kum yapmış olabilirim.
Sen ne yaptın?
Müziksiz asla diyorsun🤭ohh miss
benimde misafirim vardı sohbet goygoy vs geçti öyle.
bol bol dinlendim ama
ve bol müzikli tabii ki![]()
evet, wc'de bile.Müziksiz asla diyorsun🤭
Sen WC de bile dimi🤭🤭
Ne zaman kafa dinliyorsun yahuevet, wc'de bile.
duş alırken bile.
uyumadan önce bile
müzik de sevdiklerim kadar gerekli bana
bilmiyorum. her yere yetişmek zor oluyorNe zaman kafa dinliyorsun yahu
Bir ara PC ekran fotosu attım hatırlıyorum. On tane pencere açık aynı anda🤭bilmiyorum. her yere yetişmek zor oluyor
bi de huy galiba aynı anda birden fazla iş yapmayınca kendimi boş hissediyorum askdjsakjd
işteyken de öyleyim. görsen...Bir ara PC ekran fotosu attım hatırlıyorum. On tane pencere açık aynı anda🤭
Ay ben tek tek.işteyken de öyleyim. görsen...
kaos seviyorum galiba yaa kadjsakd
sende böyle misin yoksa sıra sıra adım adım mı gitmeyi seversin ?![]()
hepsinden az az, sonra bi anda hepsi bitmiş... bu duyguyu seviyorum az buçukAy ben tek tek.
Yoksa çorba içinde kalırım ben.
Sen sensinhepsinden az az, sonra bi anda hepsi bitmiş... bu duyguyu seviyorum az buçuk
biraz da işten dolayı. herşey yarım kalıyor. alışkanlık oldu aksdjasd
tek tek gitmek daha mantıklı tabii ki de yapamıyorum aksdjsad
biz hep birlikte güzeliz lasdkldsSen sensin
Bende ben.
Böyle güzeliz 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.