Nasıl bağımlı?Ben bir bağımliyim
Yemek yerken?
Gezerken?
Sohbet ederken?
Nasıl bağımlı?Ben bir bağımliyim
Ben bilmem sen söyle.O değilde burayı ele geçirdiğimize göre şimdi burayı ne yapacağız 😀
Nasıl bağımlı?
Yemek yerken?
Gezerken?
Sohbet ederken?
Ee bağımlılığı neye karar verdin ki kız?Gezerken bazen bakarim, ama yemek yerken yada sohbet ederken coook nadir
Ekmek arası peynir için mutfağa gitmelisin🤭Bişey diyeceğim ama , küfür etmeyin ne olur 🙈
Karnım açıktı yahu 🤣
İvvet kilo mühim. Karın gurultuna kulağını kapat 🙈Şuanda mutfağa çok uzağım (üşengeçlikten)
Kilo falan alırım olmaz 😀
Kulaklığımı taktım terasıma çıktım :)İvvet kilo mühim. Karın gurultuna kulağını kapat 🙈
Guzum 2 gündür erken uyuyorum. Yani uyu uyan uyudum denirmi bilmem amaCünki kac saat bende kalmis , bunu @nunu görmeliydi :/
Guzum 2 gündür erken uyuyorum. Yani uyu uyan uyudum denirmi bilmem ama
Bir video izledim ürküttü beniBi konu monu açarım
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.