leeeen
O nasıl iltifat, vay😍81'i yalan. benim için tek ildin
demi ((=O nasıl iltifat, vay😍
Nikah ne zaman🤭🤭demi ((=
bunu çok yakıştırdığım insan da var.
böyle insanı evinde hissettiriyor.
tam yerinde kullanım gibi gelmişti bana da![]()
370+ günNikah ne zaman🤭🤭
O nasıl tarihmiş😂370+ gün![]()
370'i kesin ama fazlası da vardır tarzı bi günO nasıl tarihmiş😂
Anladım, mutluluklar dilerim, ayağına önce sen bas emi🤭370'i kesin ama fazlası da vardır tarzı bi gün![]()
kıyamam ben onaAnladım, mutluluklar dilerim, ayağına önce sen bas emi🤭
Önce böyle olursunuz, sonra birbirinizi tirmalarken bulursunuz🤭kıyamam ben ona
o nereye istiyorsa basabilir serbest![]()
tırmalarken yükselip, aşka renk katmalı sonuçlanır onun ponçik kalbi hatrınaÖnce böyle olursunuz, sonra birbirinizi tirmalarken bulursunuz🤭
Sonrası için uzun tırnak sevmiyorum de, canım yanar🤭🤭
Tamam konu başka yere gidiyor, kanal cevireyim ben, mahreminize saygılar efendim😂tırmalarken yükselip, aşka renk katmalı sonuçlanır onun ponçik kalbi hatrına![]()
diğer okuyan gençlere belki yol yordam olur diye ipucu diyelimTamam konu başka yere gidiyor, kanal cevireyim ben, mahreminize saygılar efendim😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.