"
trumptan kurtulmaya çalışıom şlkşlkşlkşlkşlkşlk
Benim arı görüp kaçtığım gibi kaçıyorsun resmentrumptan kurtulmaya çalışıom şlkşlkşlkşlkşlkşlk
ben kim kolay kolay sevmemezlik yapmam kimseyi ama adamın aurosı bile itici yaaaBenim arı görüp kaçtığım gibi kaçıyorsun resmen
Bazıları dur, hareket etme diyor. Üç yerden sokulunca bir daha hayatta hareketsiz kalmam🤭ben kim kolay kolay sevmemezlik yapmam kimseyi ama adamın aurosı bile itici yaaa
apprenticede görrmüştüm ilk o günkü düşüncelerim hala geçerli şlkşlkşlkşlkşlkşlkşlk
arıdan da kaçılır ama![]()
ani hareket ile korkmadıkları sürece sokmazlar amaaBazıları dur, hareket etme diyor. Üç yerden sokulunca bir daha hayatta hareketsiz kalmam🤭
o nasıl bir şarkıymış öyleFındık fıstık at bana diye bir şarkı takıldı dilime. Nasıl çözeriz bu takılmayı bir fikrin var mi? @SleepleSsS
Bunu sen istedin, sana da dolansın, al bakalımo nasıl bir şarkıymış öyle
bildiğim tek fındık fıstık oooooo sensin fıstık şarkısı atanın
başka bir şarkı diline dolayalım![]()
Bunu sen istedin, sana da dolansın, al bakalım
View: https://www.instagram.com/reel/Cjqu4fDqlc0/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Fındık fıstık at bana dan gerisi yok bende 🤭 o kadartanrım nerden dedim nerden kaşındım ben
şlkşlkşlkşlkş
dolandı bilem![]()
Çok naziksiniz , teşekkür ederim :)
Boyle tabi kilan bu oyun böyle miydi bendeymiş
@Paeonia daaaaa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.