biz güreşirken sizi kündeye getiririm o zaman .d bir de kabuklu yemiş atıyorlar gorilmiyim benYoo yere değil sana atacaktık siz @Süreyya ile güreşir iken.
Bize de verir misin? Benim de dondurmam bitmiş 🤭Anlık ben
![]()
Bir elin nesi var iki elin sesi var isteHow you doin
![]()
Bize de verir misin? Benim de dondurmam bitmiş 🤭
İçini biz yedik haliyle Yemişlikten çıkmıştır bence.biz güreşirken sizi kündeye getiririm o zaman .d bir de kabuklu yemiş atıyorlar gorilmiyim ben
Emin misin @Süreyya birazdan beni maça davet edecek gibi duruyor çünkü. Tırsıyorum ondan.Bir elin nesi var iki elin sesi var iste
Cok merhametlidir Xasthur, cok sevgili @Lotus birak denize atmayi, su birikintisinden islanmadan gecesin diye ceketini serer...biraz abarttim gibi galiba
Nayır. Ben eşeklere alışmaya çalışıyorum.
Tabikisi ifinim buyrun birlikte yiyelim
![]()
bugün 10 tane post attım mesajına hepsi de ediz hun yeşilçam edasında mesajlardı jlksdfksdjf günün sonunda vardığın kanı maça götürücek olmam mı lksjdfnksjdhfksdjfhksdjfhdskfjskdfİçini biz yedik haliyle Yemişlikten çıkmıştır bence.
Emin misin @Süreyya birazdan beni maça davet edecek gibi duruyor çünkü. Tırsıyorum ondan.
Nayır. Ben eşeklere alışmaya çalışıyorum.
gördüm gördüm sponge bob var .d afiyetGif attim, cok ta tatliṣ tatliṣ @Lotus ile misir yiyorduk oysaki..cevapla yap, tatliligimizi gör annem yhsjsj
sol taraf da ki sensin dimi
sol taraf da ki sensin dimi
yoo gayet tatlış çıkmıssın kjshfksjfdhksjfHep bi garip beeeh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.