Alim ben
ben her yerdeyim .dburayadamı geldin naberr xf @Valkyrie
korkutma beni xfben her yerdeyim .d
yavaşça tavana bak @Klauskorkutma beni xf
suan bakamıyorum korktum fjajaafdsasdfyavaşça tavana bak @Klaus
Herkesin dilinde yemin ederimjdjdjdSöylenmedi hiç sana layık düşler benden önce..
Tutsak yüreğim biliyorsun...
özlenen kan geldi. hgBende değil @alcatraz daymış.
Pislik çıkartma, en çok bende.en çok @Adrasteia da değil ama onu biliyorum .d
Aylar önce çıktı ben ilk defa baştan sona dinliyor ve söylüyorum çünkü anlamı var ☺️Herkesin dilinde yemin ederimjdjdjd
Sevdiğim bir tarz değil ama gene de diline dolanıyor insanın ilginç bir şekilde..Aylar önce çıktı ben ilk defa baştan sona dinliyor ve söylüyorum çünkü anlamı var ☺️
Çok davetkar bir şarkı evet SjsjsjSevdiğim bir tarz değil ama gene de diline dolanıyor insanın ilginç bir şekilde..
Aşkın olayım Serçe ndjdjdÇok davetkar bir şarkı evet Sjsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.