Kendimden biliyom 3 gün hiç uyumadigimi')Ahaha aynen öyle koyar mı bize be skskksjs
Ben attığı son posttan bakıyorum sjsjsj SS alabilirim bittiğinde sjsjsjjstam 5 dk değildir o forumun saatı ileri
Bitti süre skskskks@Ceki sevindirme elleri nerdeysen çık gel 28 dk olmuş son dk golu at
İş inada binmiş :)Bitti süre skskskks
Alemsin kız :)
Ahaha çok teşekkür ederim Chen 😘
Ahaha çok teşekkür ederim Chen 😘
Bu yolda çok insanlar tanıdım kimileri saymaya başlıyordu kimileri sözler yazıyordu ama biz çok gördük böylelerini yılmadan devam ettik yolumuza bileğimizin hakkıyla kazandık darısı sizlerin başına :*
Sen ses at onlar senin peşinden koşsun :**uykumu çok iyi aldiğim bir günnnn ben de kaslı biscolata erkekleri için zafere koşacağim ...
evet yaparım
Ben sana diyom erkekler hayal ürünü aslında yok🤣🤣boşa o güzel uykumdan olmauykumu çok iyi aldiğim bir günnnn ben de kaslı biscolata erkekleri için zafere koşacağim ...
evet yaparım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.