Ben kazandım galiba skksjsbu artık oyun değil bir ölüm kalım meselesi
seni mi tebrik ediyoruz simdi dur bakalım 30 dk yazmayan demiştikBen kazandım galiba skksjs
tost yapHala açım bu arada ...
Haklısın valla skjsjsseni mi tebrik ediyoruz simdi dur bakalım 30 dk yazmayan demiştik
Erken sevinirsen @Ceki kursağinda bırakır sjsj
12 dk dır yok başina bişey gelmiş olmasınHaklısın valla skjsjs
Aspiratörün yeri değişiyor mutfakta iş güç vartost yap
marketler de hafta sonu 17 de kapanıyor bisküvi filan yok muAspiratörün yeri değişiyor mutfakta iş güç var
Yok gereksiz masraf olmasın almıyorum öyle şeyler skjsjsjsmarketler de hafta sonu 17 de kapanıyor bisküvi filan yok mu
Ya artık taraf tutmaz mısın sjsjjsrekora gidiyor olabilirsin @Ceki nin şarjı bitti galıba ya da int çekmiyor
@HolySpectre de seni tutuyorYa artık taraf tutmaz mısın sjsjjs
Hadi ya harbiden mi skskks@HolySpectre de seni tutuyor
30 dk dolsun da bi ağlayacağim ben mendili hazırlayım şimdi@Chen bence bitti bu iş artık ilan eder misin beni rica etsem sjsjsnnd
@Chen bence bitti bu iş artık ilan eder misin beni rica etsem sjsjsnnd
[/QUOTE
Uykusuzluğa alisiktir o vize finallarden🤣🤣@Chen bence bitti bu iş artık ilan eder misin beni rica etsem sjsjsnnd
Son 5 dk kaldı30 dk dolsun da bi ağlayacağim ben mendili hazırlayım şimdi
Ahaha aynen öyle koyar mı bize be skskksjsUykusuzluğa alisiktir o vize finallarden🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.