Laheyya yoruldum ama değdi☺kazandın @Ceki 🙌 çakk
Laheyya yoruldum ama değdi☺kazandın @Ceki 🙌 çakk
Adam benden psikopat çıktı haha @Chen 😉😉😉He sizde inandınız buna tabi![]()
Amanda aman çen çok mu yoyuldun kıyamam ben çanaaaaLaheyya yoruldum ama değdi☺
Ne burcusun adam sen☺Amanda aman çen çok mu yoyuldun kıyamam ben çanaaaa
Baya da kıyıyon yani😉Ne burcusun adam sen☺
Yengeç burcuyum kadın, ya sen ?Ne burcusun adam sen☺
Yengeç burcumu bukadar inatçı diildir o burç püfsss ben ikizler haha benimki normal😉Yengeç burcuyum kadın, ya sen ?
Yıldız haritasıyla alakalı canıms sen o kadar bilmiyosun galiba :))Yengeç burcumu bukadar inatçı diildir o burç püfsss ben ikizler haha benimki normal😉
Uzmanıyım bu işlerin☺☺☺Yıldız haritasıyla alakalı canıms sen o kadar bilmiyosun galiba :))
Çin takvimi hakkında ne düşünüyosun ??Uzmanıyım bu işlerin☺☺☺
Uykumu aldığım bigün denk gelirsek anlatıyım sana ☺☺☺Çin takvimi hakkında ne düşünüyosun ??
çıkıyor dedikleri................ şimdi sana bu yılının nasıl geçeceğini söyleyecekYıldız haritasıyla alakalı canıms sen o kadar bilmiyosun galiba :))
@Chen tenkyu bebiş☺☺☺çıkıyor dedikleri................ şimdi sana bu yılının nasıl geçeceğini söyleyecek
Git uyu diom bezmiosun hedef benmiyim tayfurrrr☺😉Pöff çok sıkıldım konuşmuyosunda sen böyle ot gibi kapışalım zaten
Yahu pes ettim de gidip uyucam madem uyumamı çok istiyon pes et asfdsadfGit uyu diom bezmiosun hedef benmiyim tayfurrrr☺😉
Artık uyumalısın ☺Şuna bak ya 168 post olmuş daha bugün kayıt oldum ve sadece bu topicte 168 post var inanılmaz gerçekten
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.