yahu niye hep erkekler düşünceli olmak zorunda asdfasdf bi kerede kadınlar düşünceli olsun asdfasdfÖyle olsa bana bırakıp giderdi ne burcu acaba 😉
Ben seni düşündüm uyu dedim 😉yahu niye hep erkekler düşünceli olmak zorunda asdfasdf bi kerede kadınlar düşünceli olsun asdfasdf
bende seni düşünüp uyu dedim ama sen o kadar böreği poğaçayı ucundan bile bölmeden kendin yemeyi tercih ettin bide alan var alamayan var buraya yazddınnnn .... baya düşüncelisinBen seni düşündüm uyu dedim 😉
Ben yemeğimi paylaşmayı sevmiyorumm☺bende seni düşünüp uyu dedim ama sen o kadar böreği poğaçayı ucundan bile bölmeden kendin yemeyi tercih ettin bide alan var alamayan var buraya yazddınnnn .... baya düşüncelisin![]()
aman istemedik ye yemeğini hadi ... .Ben yemeğimi paylaşmayı sevmiyorumm☺
Yedim zaten bisürü kaldı sana gönderiyim😉aman istemedik ye yemeğini hadi ... .
yok istemem artık ....Yedim zaten bisürü kaldı sana gönderiyim😉
Yalvarcak diilim☺yok istemem artık ....
ben bıraktım sigarayı ya stresli günler geçiriyorum ...Sigara @Ceki
Evet ben terkediyorum burayı canlandırmak istemiyorum gözümde chate geçiyorum artıkkeyf sigarası da yandığına göre artık titre @ÇeyrekMühendis oyun şimdi başlıyor
İşte bu oh be☺Evet ben terkediyorum burayı canlandırmak istemiyorum gözümde chate geçiyorum artık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.