Oh iyi karnını bi doyur güzelce hemencecik uyursun öyleDışardayım nasıl uyukluycam fırından poğaça börek aldım hadi kahvaltıya😉
Oh iyi karnını bi doyur güzelce hemencecik uyursun öyleDışardayım nasıl uyukluycam fırından poğaça börek aldım hadi kahvaltıya😉
4.00 de yola çıkıcam uyumamnmümkün diil😉Oh iyi karnını bi doyur güzelce hemencecik uyursun öyle![]()
Yolda uyursun o zaman ahaha4.00 de yola çıkıcam uyumamnmümkün diil😉
70lik devirmiş gibiyim😉Yolda uyursun o zaman ahaha![]()
Olar😉Güzel bi çay demle @Ceki açilsin uykun
Kafama sıkar giderim😉Chen resmen taraf tutuyosun yaBu arada Ceki, seni yenmem için beni chen çağırdı buraya haberin olsun
![]()
maşallah maşallah70lik devirmiş gibiyim😉
Uyu artık:)Ceki 30 dk cevap vermeyen kaybetsin ne dersin ?
Bence gayet makul![]()
Ahaha bence sen uyuUyu artık:)
Ver coşkuyu😉yoo yoo yorulmamişsindir sen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.