Bencede hahaYalnız hala azmediyorsunuz @`Sentinus ☬ u uyutup bir rakibi daha geride birakmişsiniz
ama bir ara @ÇeyrekMühendis in uyuyup geri geldiğini düşündüm
Uyumadım ya herkes bi şey yazınca yetişemiyorum bazenYalnız hala azmediyorsunuz @`Sentinus ☬ u uyutup bir rakibi daha geride birakmişsiniz
ama bir ara @ÇeyrekMühendis in uyuyup geri geldiğini düşündüm
Allah aşkına görende saatlerce yazmadım sanıcak asdfasfd en fazla 10-15 dk falandır yani asdfafsdBencede haha
HahahaAllah aşkına görende saatlerce yazmadım sanıcak asdfasfd en fazla 10-15 dk falandır yani asdfafsd
Uykun gelmiş senin kısa kısa cevaplar veriyosunHahaha
Destanmı yazmam gerekio:)Uykun gelmiş senin kısa kısa cevaplar veriyosun![]()
evet geç cevap vermelerde başladı gidiyosun yavaş yavaşDestanmı yazmam gerekio:)
Forumda adım manyağa çıktı an itibari ile😉evet geç cevap vermelerde başladı gidiyosun yavaş yavaş![]()
bak bak bu oyunlara gelme @Ceki ben seni tutuyorumevet geç cevap vermelerde başladı gidiyosun yavaş yavaş![]()
bak bak bu oyunlara gelme @Ceki ben seni tutuyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.