Boşver onları sen:))olay bizle alakalı artık hahahaCeki yeni yeni insanlar geliyor böyle rekabet olmaz ama ASFASDf
Gerçekten çıkmayı düşünmüyo musun hala asdfadsfBoşver onları sen:))olay bizle alakalı artık hahaha
Ordan öylemi görünüyo adam:))Gerçekten çıkmayı düşünmüyo musun hala asdfadsf
Pek gözükmüyo kadın ama kendini bu kadar zorlama gözlerine yazık yaniOrdan öylemi görünüyo adam:))
Şimdi öyle oldu yani:)))Pek gözükmüyo kadın ama kendini bu kadar zorlama gözlerine yazık yani![]()
yuoooBu sefer aldım gibi unuttun bence
Ruh hastası mod on:)ahahahaGerçekten inanılmazsın uyu artıkkaç saattir uykusuzsun bak
![]()
Bukadarını beklemiyodun itiraf et kurtul :))git uyuRuh hastası mod on:)ahahaha
Evet bu kadarını beklemiyordum ama bence sende bu kadarını beklemiyordunBukadarını beklemiyodun itiraf et kurtul :))git uyu
Bak hala benle yarışta:))Evet bu kadarını beklemiyordum ama bence sende bu kadarını beklemiyordun![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.