Sen çalışmıyo musun ya iş güç falan haniOnu farkettim bu saatte ayakta olanların kahveyle arası iyidir:)
Sen çalışmıyo musun ya iş güç falan haniOnu farkettim bu saatte ayakta olanların kahveyle arası iyidir:)
Ben forumun bu kısmının bağımlısı oldum adam eskiden böyle değildim düzenli bi hayatım vardı:)Kaçın kurtarın kendinizi yol yakınken hahahaahSen çalışmıyo musun ya iş güç falan haniöğrenci misin ev hanımı falan mı niye burdasın sen be kadınnn ??
![]()
Zaten bu forumların olayı ne çözebilmiş değilim ASDFafs bi geldim kendimi burda buldum asdfadsfBen forumun bu kısmının bağımlısı oldum adam eskiden böyle değildim düzenli bi hayatım vardı:)Kaçın kurtarın kendinizi yol yakınken hahahaah
Kaç kurtul diyorum:)))Bende arkadaşın zoruyla geldim o yok ben burdayım hahahaah:)Zaten bu forumların olayı ne çözebilmiş değilim ASDFafs bi geldim kendimi burda buldum asdfadsf
sen bi kaçsana bende arkandan geliyorumKaç kurtul diyorum:)))Bende arkadaşın zoruyla geldim o yok ben burdayım hahahaah:)
Uyurken izliycem adam rahat ol bende :)))az kaldısen bi kaçsana bende arkandan geliyorum![]()
İnandın yani buna kadın öyle miUyurken izliycem adam rahat ol bende :)))az kaldı
İnanmamalımıyım ki:)İnandın yani buna kadın öyle mi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.